3 thoughts on “Ako zovu iz banke- umro sam!

 1. Molim vas za savet preporuku..sta i kako.(Ne znam gde da vam napisem ovaj komentar,post a vidim da je svez po datumu..pa ovde..i ako je tema sasvim druga.oprostite…Sinoc sam da kazem silom prilika morao da Opravdano-nepopravdanao na autoputu nacinm prekrsaj prilikom preticanja ,a da bih se sklonio nekom strancu za dzipom Q7 koji je vozio 200 ili vise km/h..
  Ja sam se kretao levom trakom,vozio oko 145.150..ok prekrasj slazem se ..u srednjoj traci tri auta polako prolazim pred njih..Stize me taj dzip…i blica..par puta..vidim da ne usporava..dodajem as..i nakon stotinak ili vise metara preticem dva vozila i trece koje je na celu te kolone u srednjoj traci..E sada da bude jos zanimljivije..cim sam se ukljuciuo tj sklonio u srednju traku..naklon pa ne znam..5 sekundi su iza mene u belom autu upalili blinkere i zvuk sirene(presretac)..Rekoh odlicno sada ce ovog da pojure..
  Ne..oni se ubacuju u levu traku..izjednacavaju auto samnom..gde sam ja naracno vec i pre toga oduzeo gas..smanjio brzinu vozila..Noc..22.30h.. Dakle izjednacili se pogledao me policajac i pokazao rukom..da pratim..
  nakon nekih 500m ili vise iskljucenje za neku benz.stanicu..stajem iza njih izlazi policajac i kulturno..vase isprave itd,ucinili ste prekrsaj prekoracili ste brzinu..podjite samno do auta..pokazuje mi snimak..mog auta..185,1km/h ja se zaledio..
  Pitam ga pa jeste li primetili da sam se edva sklonio od onog sa dzipom..i da sam se bukvalno ubacio ispred vas..da me ne udari..i da sam zato povecao brzinu auta..kaze on je on,,ti si ti..tebe smo snimili..Imaces mogucnost da se nagodis sa sudijom..
  Koju bre rekoh mogucnost,ako mi oduzme vozacku..ja mogu da zatvorim tr radnju od koje izdrzavam troje dece i suprugiu..posto samo ja radim..a bez auta..mogu da zatvorim i radnju i da sedim kuci..Odrecno je rekao..to je tvoj problem ne moj..Ok a cije problem onaj sto ode sa 200+..kaze Njegov..
  Molim vas..sta da radim.Vas savet..preporuka..Hvala vam unapred,vidim da ste jako ljubazni i da dajete savet ljudima u problemu..Inace nisam kaznjavan nikada za prebzu voznju..ili jesam pre x vremena ogranicenje 50 ja sam vozio 56km/h ..(i to sumnjam da je bilo prekoracenje ali..Shuto i rogato ne ide.) kao ni sinoc jel,ali ok..oni su u pravu sto se mene tice..to nema osporavanja..Toliko su me snimili u tom mom preticanju,,izbegavanju od veceg idio nego sto sam i sam jel..onako realno….Drugih saobracajnih prekrsaja za 20 god nisam imao…Kod V.Plane sinoc..a ja sam iz Krusevca…

  • Gospodine, ja sam onemogućila komentare na post o sporazumu o priznanju prekršaja, nisam imala više vremena ni snage da odgovaram na suštinski ista pitanja. Imaćete pravo da zaklučite sporazum, nećete imati zabranu, a sve će Vam objasniti sudija kad odete na saslušanje.

 2. Hvala vam od srca i izvinite..molim vas postovana gdjo. Nisam zaista nigde video,procitao..ne bih vas uznemiravao..iskreno,izvinite..

Затворено за коментаре.